S-kvinnor på frammarsch

Carina Ohlsson - Riksdagsledamot och ordförande för S-kvinnor i Lidköping; Monica Green - Riksdagsledamot och ordförande för S-kvinnor i Skövde; och Nalin Pekgul - Ordförande för S-kvinnor i Sverige

Carina Ohlsson - Riksdagsledamot och ordförande för S-kvinnor i Lidköping; Monica Green - Riksdagsledamot och ordförande för S-kvinnor i Skövde; och Nalin Pekgul - Ordförande för S-kvinnor i Sverige

Fredagen den 24 oktober firade S-kvinnor i Lidköping sin 80-års jubileum.

Nalin Pekgul,         S-kvinnors ordförande, kom all the way från Stockholm för att fira dagen (läs kvällen) till ära.

Monica Green, Riksdagsledamot och även är S-kvinnnor ordförande i Skövde hämtade Nalin i Skövdes resecentrum. Yours truly fick även samåka med de två politiska starka damerna till Lidköping.

Sträckan Skövde – Lidköping är ca 5 mil (med reservation om att det kan vara fel) därför livliga diskussioner uppstod i bilen. Från olika kulturella firanden till Imelda Marcos samling av skor var bland de intressanta ämnena. Jag blev imponerad av Nalins intressé om den Filipinska politiken. Det var aldrig någon tyst minut med henne. Humor hade hon definitivt också.

Monica Green träffade jag personligen redan för mer än ett år sedan. Personkemin stämde direkt med henne. Hon är en mycket duktig och aktiv debattör -en ära att lära känna, på nära håll, en sådan politisk personlighet.

Intressanta människor, inspirerande tal, mycket god mat, alkoholfria drinkar och bra stämning gjordes att S-kvinnor firandet blev en lyckad tillställning.

                                     @–>–>–>–   –<–<–<–@

Annonser

2 kommentarer

  1. Hmmm… – Best of Mankind – Apropå Dina tänkta/skrivna meningar ovan: ”Monica Green träffade jag personlig redan för mer än ett år sedan. Personkemin stämde direkt med henne. Hon är en mycket duktig och aktiv debattör -en ära att lära känna en sådan politisk personlighet.” – slut citat.

    Personligen tror jag ej alls på att mera av sedvanlig = MainStreamad debatt – är ett fungerande vektyg/medel för att skapa ett annorlunda – i meningen ett humanare samhälle för wåra barn och barnbarn med, tyvärr tyvärr…

    Den förutsättnings-fria Dialogen förefaller mig vara en väsentligt mera framkomlig väg, allra troligast…

  2. PS. Måhända Dialog med mera inslag av tänke-, tal- och skrivsätt enligt det här – skulle vara välgörande för det stora flertalet, kanske… 🙂 DS.


Sorry, the comment form is closed at this time.

Comments RSS