Rom byggdes inte på en dag

För att bygga stabila politiska pelare till röd(röd)grön – S + Mp + V -koalition behövs en ordentlig genomgång. Detta kan man inte göra på en gång som så många tycks inte förstå.

Fortsatt dialoger, diskussioner och möten står på agendan som inte innebär en fördjupad splittring i oppositionen.

Som alla vet, Rom byggdes inte på en dag.

                                         @–>–>–>– –<–<–<–@

2 kommentarer

 1. bobbebobbe,

  Jag har faktiskt räknat med att någon, någon gång kommer att länka videon som du har länkat i min blogg.

  Lugn jag kommer inte att radera den för att det är bevis på att Mona Sahlin har verkligen bevisat för Sverige att man kan göra mänskliga fel, hamna på botten i livet, och ändå komma tillbaka. Sådana kvalifikationer skall min ideal statsminister inneha – för att hon innerligt vet och har erfarenheter om det riktiga livet. Politiken trots allt handlar om folkets liv – i nöd och lust.

  Att du har inget att komma med förutom videon – en gammal historia som jag redan har sett i Carl Bildts blogg – är ett tecken på att Ni har inget mer att komma med.

  Jag behöver väl inte påminna dig, att en del som sitter i regeringsmakten inte ens betalar tvlicenser, hade svart hemhjälp, och nu senast inte ens betalar skatt för sin barnflicka i Sverige trots miljoner inkomster.

  Och dessutom skall jag välja en statsminister, och inte en helgon.

  Förresten är du, bobbebobbe, en felfri människa? OBS! Jag behöver inget svar till det, det räcker med att du är ärlig mot dig själv, ingen annan.


Sorry, the comment form is closed at this time.

Comments RSS