Reinfeldt vill inte samarbeta med SD, eller?

Statsministern framhöll också att han inte kan tänka sig att leda en regering som regerar med stöd av Sverigedemokraterna.

– Som statsminister har jag agerat för att uppmuntra att muslimer, kristna, icke-troende i Sverige ska leva sida vid sida i ömsesidig respekt, för att jag tror mer på ett sådant samhälle. Det är ett sådant samhälle jag vill se mina barn växa upp i.

Att det skall ta sådan tid för PM Fredrik Reinfeldt att bestämma sig om han kunde tänka sig samarbeta med SD eller inte. Socialdemokraterna har i de senaste åren tillfrågat Reinfeldt om detta men utan gehör.

Inte förran nu när statsministern var tvungen att lämna besked pga av SDs uppenbarliga rasistiska debattartikel i Aftonbladet:

Detta är också anledningen till att dagens mångkulturella svenska maktelit är så totalt blind för farorna med islam och islamisering. Man utgår från att muslimer inte vill någonting hellre än anpassa sig till ett västerländskt levnadssätt och västerländska normer, liksom att islam i grund och botten är samma sak som kristendom, med den enda skillnaden att muslimer har ett annat namn på gud.

Att man betraktar muslimer som en homogen grupp kan inte vara annat än ren rasism. Hela debattartikeln genomsyrar hets mot folkgrupp där många påståenden saknar grund.

SD går konkret till hårt angrepp mot islam och muslimer , men är egentligen emot all form av invandring.

Vi får verkligen hoppas att PM Fredrik Reinfeldt håller sitt ord om att  inte samarbetar med SD.

De rödgröna har som bekant tydligt tagit avstånd från SD för länge sedan.

d3b1b132e2aa4da5903d213a8d17d88b Och personligen säger jag NEJ, NEJ, NEJ  till ett samarbete med SD.

                                @—->—>—>—   —<—<—<—@

Annonser

4 kommentarer

  1. […] är samstämmiga i sitt oförbehållsamma avståndstagande. Moderaternas partisekreterare har dock tidigare inte bestämt uteslutit möjligheten av ett indirekt stöd från SD. Jag hoppas att tiden för den […]

  2. Att NU säga NEJ till Sd son riksdagsparti – ifall folket röstar in dem – är väl också ett slags ”rasism” ❓ – undrar Josef 8)

  3. […] Best of mankind […]

  4. […] Tingeling Peter Gustavsson Lars Wiberg Darina Agha Markus Blomberg Robert Noord Thomas Bodström Best of mankind Fredriks kongressblogg Fredrik Lundh Sammeli Rödgrön S i norr – kongressblogg S debatt i […]


Sorry, the comment form is closed at this time.

Comments RSS