Reinfeldt får smaka sin egen medicin – det finns inga mirakelkurer

Många gånger har man läst om PM Reinfeldt som påstår att det finns inga mirakelkurer till olika kriser som drabbar Sverige.

Nu vid den senaste SCB och Svd/SIFO undersökningar backar Moderaterna kraftigt som gör att de rödgröna får egen majoritet – om det vore val.

I stället för att visa sitt statsmannaskap och konkret redovisa hur han skall hantera utförsäkringskrisen så smutskastar han oppositionen i stället.

– Mona Sahlin kommer att bli statsminister om det ser ut så här, utan att ha gett några besked om vad hon vill med Sverige och utan att ha förberett någon gemensam politik, sade Reinfeldt efter ett framträdande på Stockholms universitet.

– Jag tänker göra allt jag kan för att inte kasta ut Sverige i det kalla vattnet, sade Reinfeldt som förutspår att riksdagsvalet i september nästa år kommer att bli en folkomröstning om arbetslinjen.

PM Fredrik Reinfeldt förnekar de rödgrönas politik. En pressad underlägsen statsminister. Tänk sig att de rödgröna fokuserar människan i centrum. Dess välfärd, välmående, trygghet och möjligheter. Att sänka skatten som regeringen Reinfeldt gjorde/gör vilken ger mest fördelar för de rikaste kallar jag inte politik.

Tyvärr PM Fredrik Reinfeldt, det finns inga mirakelkurer för Er att kunna behålla makten i regeringen.

Det gäller att arbeta och kämpa på – som vi i det genuina arbetarepartiet gjorde, har gjort och kommer att göra.

                                @—->—>—>—   —<—<—-<—@