M-krigsherrarnas besvikelse

Att Nato slutligen meddelat att ingen svensk bordningsstyrka kommer att behövas  i Medelhavet utanför Libyen gjorde många moderaterna mycket besvikna.

I stället för att jubla att risken för den bordningsstyrkan på 40 personer är nu över väljer krigsherrarna att kalla det som ett misslyckande. Understatement menar Moderaterna att ju mer riskfyllt och blodigt för bordningsstyrkan är,  ju mer framgångsrik borde insatsen vara.

Ett hemskt tankesätt.

Jag ger Nato en eloge att den svenska bordningsstyrkan inte längre behövdes.

Och ger Moderaternas besvikna  krigsherrarna råd – i all väl mening –  att omfokusera sina blodtörstiga begär på ett krigspel på datorn i stället.

Det kan vara befriande för dem!

                             @—>—>—>—     —-<—-<—<—@

Annonser

5 kommentarer

 1. Just nu spelar jag slaget vid Gettysburg som general Lee på PC:n medan ungarna skriker om att få surfa in på Habbo. Tur att man är störst och starkast… 😉

 2. För evigt ung. 🙂

 3. Problemet var det att det aldrig fanns något behov av någon bordningsstyrka. Det var ett sätt att rädda ansiktet på den socialdemokratiska ledningen. Det kostade några miljoner som istället kunde ha lagts på något nyttigare.

  Något att hurra för? Knappast.

 4. Hur visste du det att det fanns aldrig något behov av en svensk bordningsstyrka? Har du insider info direkt från Nato?

 5. Förresten wiseman, varför inte vara hederlig och länka eller presentera Natobrevet där det står att bordningsstrykan var efterfrågad men sedan inte behövdes.

  Varför dessa politiska smutskastningar?

  Natobrevet var väl en offentlighandling på försvarsmakten?


Sorry, the comment form is closed at this time.

Comments RSS